Julfest i Dalaskogarna med förspända hästar och mordgåta!

NiCe Party och Dalecarlian Horse Adventure inleder samarbete.

Julfest i hästsläde med mordgåta!

Bjällerklang, pälsar, och nordsvenska hästar som frustar i vintermörkret. Facklorna som fladdrar i vinden. Det blir ett äventyr för barn och föräldrar, coolt för tonåringen, grymt för gänget när släden glider ut på hästplogade vägar genom ett vinterlandskap i skymningen.

De djupa skogarna bjuder på stillhet, tystnad och spår efter vilda djur som varg, älg, björn, räv och hare. Här ruvar också minnen från gamla tider då skogen myllrade av mänskligt liv, och under färden får ni kanske höra berättelser om tider som flytt.

När ni anländer serveras det rykande varm glögg och tillbehör. Här startar också kvällens mordgåta ”Mordnatt råder” från NiCe Party! Här kliver ni in i tomtarnas förtrollade värld för även bland tomtar förekommer lögner, otrohet och till och med ond bråd död (men med en stor portion humor).

Men valet är naturligtvis ditt! Om ni hellre vill vara grevar och grevinnor i ”Mord på Slottet” eller äkta Maffiosos i ”Maffiamordet” (fast i Dalaskogarna istället för Italien) så går det lika bra!

Vi är stolta över att få inleda detta samarbete med Dalecarlian Horse Adventure! Missa inte chansen till en riktigt annorlunda upplevelse i jul, en julfest som dina vänner/släktingar aldrig kommer att glömma!

För mer info, besök: Dalecarlianhorseadventures

Lämna ett svar