Halloweenfesten kan börja!

Planerar du halloweenfest!

Planerar du för halloweenfest? Let´s get started!
En fest blir alltid vad man själv och gästerna gör den till! Nu har du verkligen chansen att göra DIN halloweenfest till något som dina gäster kommer att minnas genom att ordna en temafest med mordgåta! Genom att göra festen så tematisk som möjligt fångar du dina gäster och får dem inspirerade – vi vågar lova att resten sköter de själva!

Inbjudan till temafesten:

En spännande inbjudan till temafesten på halloween

Inbjudningskorten skapar förväntningar! Det är en viss skillnad att få ett mail eller ett telefonsamtal mot att få ett vackert och genomtänkt inbjudningskort. Redan här börjar tanken med temat.

Skriv ut inbjudan till temafesten på halloween på färgat papper

I våra manus till mordgåtorna ingår ”inbjudningskort”. Genom att kopiera dessa på färgat papper eller piffa upp dem med dekorationer har du redan nu skapat förväntningar.

Lev upp till gästernas förväntningar:

Lev upp till dina gästers förväntningar genom att de redan i dörren möts av musik som överensstämmer med temat för festen. Vi erbjuder spellistor från Spotify för gratis nedladdning vid köp av exempelvis ”Mord på Slottet” eller ”Maffiamordet”.

Temafestens välkomstdrink:

Hälsa gästerna välkomna med hjälp av en drink som också motsvarar temat – kanske mousserande vin för ”Mord på Slottet”, eller en äkta italiensk drink för ”Maffiamordet” – se recept här: Italienska drinkar

Bloody Mary till Halloweenfesten

Men till halloweenpartyt kanske det passar bäst med en fräck Halloweendrink


Duka tematiskt:

Detta är kanske halloweenpartyt´s ”A och O”. Endast fantasin sätter stopp! Duka i vackra halloweenfärger eller enligt temat för festen!
Här kan du hitta fler festtips till Halloweenfesten.

Här finns andra tips och tricks för temafest med våra mordgåtor.

Och här kan du läsa mer tips om våra mordgåtor/mordmysterier.

Vad mer kan vi säga? Kanske att våra mordgåtor börjar bli omåttligt populära för alls slags fester, men vi kan nog inte tänka oss ett bättre tillfälle att ordna en mordgåta än på halloweenfesten! Lycka till!

Lämna ett svar