Nyårsfest med festlekar från NiCe Party!

Planerar du nyårsfest? Då är det verkligen läge att ta en titt på NiCe Party´s festlekar för att bjuda dina vänner på en temafest rakt igenom!
Vår mordgåta ”Mord på Slottet” är verkligen som klippt och skuren för nyårsfesten! Här får dina gäster bli grevar och grevinnor för en kväll, och du som värd/värdinna har möjlighet att duka bordet med det allra finaste porslinet, silverbestick och kandelabrar för att ordna en temafest från början till slut. Kanske ni planerar nyårsfest med grannskapet? Ja, då passar det perfekt att hyra bostadsrättsföreningens festlokal och bjuda in alla grannar – ”Mord på slottet” finns nämligen för ända upp till 60 personer! Vi vågar lova att nyårsfesten blir oförglömlig!

Här kan du hitta tips om fina servettbrytningar!

Fler festaktiviteter till nyårsfesten!
Ni kanske föredrar att duka upp en äkta italiensk buffé på nyårsfesten? I så fall kan vi varmt rekommenderaMaffiamordet” som festaktivitet! Låt det bli en helhet från början till slut med ”Maffiainspirerade” inbjudningskort, italiensk opera strömmande ur högtalarna redan vid entrén… Det är du som bestämmer hur mycket jobb du vill lägga ner på din temafest/nyårsfest! Hur mycket, eller hur lite du än gör vågar vi lova att det blir succé! För mer tips om just Maffiamordet – Klicka här!

NiCe Party har även enklare festlekar för en lyckad nyårsfest!
Om du föredrar en enklare festlek till nyårsfesten vill vi varma rekommendera våra musikquiz. Fördelen med våra musikquiz är att det just är enkelt! En ljudfil med frågor och musik samt facit laddas ner till din dator. Du kan enkelt köra ljudfilen genom datorn eller bränna ner filen på en cd-skiva. Det är helt upp till dig. I den nedladdningsbara filen finns även pdf-filer för utskrift med instruktioner, svarsformulär och facit. Quizet tar ca 25-30 minuter att genomföra och du kan själv välja bland våra teman! OBS! Fler teman kommer efter nyår!

NiCe Party´s festlekar passar verkligen i alla sammanhang! Låt dig inspireras!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Lämna ett svar