Hur löser ni det med festaktiviteter till företagsfester och kick-off?

Hur löser ni på ert företag det här med aktiviteter till företagets kick-off? Eller personalfesten/firmafesten? Det finns verkligen hur mycket som helst att välja på – chokladprovning, vinprovning, paintball, lerduveskytte, bergsklättring… Alldeles fantastiska aktiviteter som ger minnen för livet!
De flesta av dessa aktiviteter kräver att man befinner sig på en speciell plats och att en (eller flera) ledare finns med – lokal och personal kostar! Vissa gånger känns det helt ok att betala ett högt pris – företagets ekonomi tillåter det och man anser att tiden finns! Men det finns säkert många tillfällen då man hellre skulle vilja ha en aktivitet som inte gräver djupa hål i företagets budget, som inte tar så mycket tid och där man kan hålla till i företagets lokaler eller ”hemma hos” – det kan likväl handla om en kickoff som en personalfest eller en avdelningsfest.

NiCe Party´s festaktiviteter – ett alternativ som spar tid och pengar!
Det är här NiCe Party kommer in i bilden som ett fullvärdigt alternativ till dyra konferensresor. Med NiCe Party´s festaktiviteter kan företaget ordna en aktivitet för 30 personer för samma kostnad som det (minst) hade kostat per person annars. Som exempel kan vi nämna Mordgåtan ”Mord på Slottet” för 30 personer som kostar 399 kr (alltså inte per person utan för hela konceptet). Maten kan man själv ordna eller eventuellt beställa catering. Med några enkla medel dukar man upp personalmatsalen till Slottsmiljö och man får här samma effekt som de dyrare alternativen – teambuilding, gemenskap, gemensamma minnen, skratt, spänning… Något att prata om i veckor – både före och efter.
Vill man ha något ännu enklare så kan man ladda ner något av våra musikquiz – de går lika bra att använda för 5 personer som för 50. Pris: 99 kr (inte per person utan för hela konceptet).
Vi är glada och stolta att kunna erbjuda er detta alternativ! Till nästa konferens, kickoff eller personalfest – besök vår e-butik och gör själva er bedömning!
Varmt välkommen till www.niceparty.se

En reaktion på “Hur löser ni det med festaktiviteter till företagsfester och kick-off?

Lämna ett svar