NiCe Party´s festaktiviteter blir fler! Vi växer!

NiCe Party ska bli Sveriges största leverantör av festaktiviteter! Jajamensan!
Den 1/10 2010 kommer ni att finna en helt ny webbutik med MASSOR av festaktiviteter, alltså inte ”bara” mordgåtor (inte för att mordgåtor är så ”bara” precis…) utan många, många fler festlekar! I skrivandets stund kan jag inte direkt gå in på detaljer då alla tillstånd och allt som behövs inte är riktigt klara ännu men jag vågar lova att ni inte kommer att bli besvikna!

Svenskar gillar att leka på fester.
Vi på NiCe Party har upptäckt att vi i Sverige gillar att leka på fester och vi vill hjälpa till att leverera era festaktiviteter – direkt från e-butik till er dator utan krusiduller!
Tänk dig att du bjudit hem ”Herr och fru Andersson” och ”Söderbergs” och nya grannarna… Du står och vispar i såsen och så plötsligt slår det dig: ”Ah – jag skulle haft en aktivitet ikväll! Något som livar upp stämningen lite…” Men där står du mitt i matlagningen och inser att tiden inte räcker till för att arrangera något kul! Kvällen blir säkert trevlig men ”det lilla extra” hade gjort kvällen ännu trevligare.
Nästa gång står du där igen och vispar i såsen och så slår det dig igen: ”Om jag ändå hade haft något kul, något som sätter lite fart på den här kvällen…” men då minns du plötsligt: NiCe Party har vad jag behöver! Inom 3 minuter kan du ha fixat det du behöver! Låter det för bra för att vara sant? Ja, det tycker nästan vi också men så kommer du att kunna göra efter vår nya e-butik har lanserats. Men du får hålla ut till den 1/10… Under tiden – håll dig uppdaterad på vår hemsida och här i NiCe Party´s blogg!
http://www.dt.se/pralin/bloggar/mittliv/nicelife/?http://blogg.dt.se/nicelife/#DTTop bloggar jag lite mer personligt om hur det är att vara (kvinnlig) företagare! Om hur det känns att ”våga hoppa”, att ”ta steget” och om NiCe Party´s utveckling från en ”galen idé” till ett seriöst företag! Häng med!

Lämna ett svar