Skattjakten – en aktivitet för barn – är på G!

Aktiviteter för barn på barnkalas – en av NiCe Party´s satsningar.
Vi får verkligen be om ursäkt till alla våra kunder som tålmodigt väntat på vår nya aktivitet för barn ”Skattjakten”. Anledningen till att det dröjt så länge är dels den höga arbetsbelastning vi haft från oktober månad fram till dags datum och dels på att mycket har behövts ändrats i manuset. Vi vill ju att det i slutänden ska bli BRA! Men nu vågar vi lova att SENAST den 1/3 kommer Skattjakten att ligga ute på vår hemsida för beställning. Barnkalaset är räddat!

Barnaktivitet med samma upplägg som för vuxna.
Vår barnaktivitet Skattjakten har i princip samma upplägg som våra andra mysterier d v s det är ett rollspel där deltagarna (barn 7-12 år) ska spela sina roller, anklaga varandra för saker och hota att avslöja varandra. Det finns plats för mycket improvisation (precis som i våra andra mysterier). Deltagarna ska komma utklädda i sina roller och de ska ”spela teater” (som vanligt så mycket eller så lite som man vill – det är upp till var och en).
Den största skillnaden är att det handlar om en jakt på bokstäver som ska bilda ett ord. Bokstäverna får man genom att ”köpslå” med varann. T ex ”Jag vet att det var du som kastade xx:s cykel i sjön. Om jag inte får din bild som avslöjar din bokstav kommer jag att berätta för alla att det var du!” Varje deltagare får även ett visst antal Värdekuponger. Den som först lämnar in rätt lösning vinner MEN om fler än en person har kommit på lösningen gäller det att ha så många ”värdekuponger” kvar som möjligt för då är det nämligen det som avgör vem som står som segrare! Allt är självklart producerat utifrån barnens värld!
Det enda som egentligen krävs är att man är läskunnig (eller att man har en vuxen med sig som kan hjälpa till). Sedan är det, som sagt, mycket upp till en själv hur väl man vill spela sin roll och hur mycket man kan leva sig in i rollen. Som ”gammal grundskollärare” har jag själv erfarenheten av att barn absolut inte har något problem med att leva sig in i saker. Eller vad säger ni?
Vi ser fram emot att få erbjuda våra kunder denna nyhet! Vi vågar lova att barnkalaset (eller lektionen – det är mycket pedagogiska tankar bakom detta mysterium) kommer att bli annorlunda!
Så ladda för vårt nästa mysterium: Skattjakten – ett mysterium för barn!

Lämna ett svar