Mordgåtor för alla slags fester och budgeter – för företagsfest och privat fest.

Vi erbjuder mordgåtor för alla sammanhang och för alla slags plånböcker och budgeter. Vi ger dig valet:

Liten budget: Ladda ner en pdf-fil och arrangera hela spelet på egen hand. Passar för dig/er som ska anordna en privat fest eller en företagsfest med lite mindre budget. Kanske ni valt att lägga pengarna på extra fin mat eller extra fint boende i år? Det kanske inte finns så mycket kvar av budgeten att lägga på själva aktiviteten. Då är detta rätt val för er. För ”några hundralappar” har ni själva möjlighet att arrangera en genomtänkt aktivitet där alla känner sig delaktiga.

Mellanbudget: Vi går halva vägen var. Vi hjälper er med utskick av inbjudningar, planering, förberedelser, tips och trix. Ni får ett händelseschema att följa så ni enkelt kan agera spelledare under festen utan att själva veta vem mördaren är. Spelledaren kan alltså delta i spelet fullt ut. Priser för ”Bäst skådespelare”, ”Bäst klädd” och ”Bäst slutledningsförmåga” ingår. Om ni väljer mellanbudgetvarianten sparar ni tid och arbete och låter oss, som känner vårt koncept utan och innan, göra det mesta av jobbet. För offert – välkommen att ta kontakt med oss.

Stor aktivitetsbudget: OBS! Detta alternativ gäller för er som är boende eller har placering i Dalarna, Gävleborg, Hälsingland, Uppland, Närke och Västmanland. Med detta val kan alla deltagare på festen slappna av och delta i spelet fullt ut. Vi sköter allt – från inbjudan till gåtans lösning och vi deltar på plats! Vi kommer till er! Läs mer nedan om detta alternativ.

För mer information om de olika alternativen – Klicka här.
Varmt välkommen med frågor eller mer information.