Mordgåta på engelska för företagsfest

Nu kan vi erbjuda vår mest populära mordgåta ”Mord på Slottet” på engelska. Den engelska varianten heter ”Murder at the Mansion”.

Onsdagen den 5/3 körde en avdelning på Sandvik ”Murder at the Mansion” på sin företagsfest. Eftersom många kom med flyg dagarna innan var det lite svårt att ha med sig rekvisita till sin roll. Men det löste vi förstås! Vi tog med peruker, fjäderboas, handskar, hattar m m som deltagarna fick låna.

Det var ingen tvekan om att de hade roligt på sin personalfest! När desserten skulle inmundigas hade deltagarna inte tid att sitta ner. De var så inne i sina roller och så fullt upptagna att hinna med att konfrontera alla att de gick runt med dessertskålen i ena handen och dessertvinet i den andra. Ljudnivån var på högsta volym och både glasen och skratten klingade.

En av deltagarna sa: ”Vi kommer aldrig att komma tillbaka till våra normala relationer igen!” Så är det med våra mordgåtor: Festen börjar när deltagarna får sina roller (ca 7-10 dagar innan) och den slutar aldrig:)

Vill ni också ha en mordgåta från oss på er personalfest? Tveka inte att ta kontakt med oss: info@svenskamordgator.se eller ring 0730-298100

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Lämna ett svar