Planerar du fest i vår? Vi erbjuder 20% rabatt på alla våra mordgåtor vid köp före 28/2.

Ordna företagsfest eller kick-off med en mordgåta!

Med hjälp av våra manus ordnar du enkelt en företagsfest, kick-off eller privat fest som dina kollegor eller gäster sent ska glömma. Med enkla medel såsom dukning, musik och mat som passar temat är festen fixad utan att det gräver djupa hål i festbudgeten. Hur fixar man en mordgåta kanske du undrar? Det är mycket enkelt! Titta på vår introduktionsfilm här så får du svar på de flesta frågor:

Våra mordmysterier finns i många olika teman för alla slags fester:

Vårerbjudande! Just nu erbjuder vi 20% rabatt vid köp före 28/2 på alla våra mordgåtor!

Slottstema: Bli grevar och grevinnor för en kväll. Greven har bjudit till fest, men kvällen blir inte riktigt som han har tänkt sig…

Italientema: Alla kända maffiosos är samlade denna kväll! Skumma affärer, otrohet, falska löften och… mord!

Raggartema: Lär känna Put-Peggy, Krock-Conny, Flirt-Felicia och alla andra i denna humoristiska och dramatiska mordgåta!

Granntema: Här finns de – alla ”goda grannar”. De retar gallfeber på varandra men ikväll har de samlats för att glömma allt groll, eller?

Vampyrtema: Vår senaste mordgåta. En helkväll med vampyrer. Kanske något för den yngre målgruppen t ex på möhipppan, svensexan, studentfesten eller examensfesten. Ingen går säker från de vampyrer som härjar runt. Men vem är egentligen vampyr? Är det du?

Hårdrockstema: Mordgåtan för tjejfesten, dam-middagen eller möhippan. Bli hårdrockare för en kväll och hjälp polisen lösa mordet på hårdrocksbandets kända sångerska Princess!

Lämna ett svar